sommerhus hals til salg

95 fritidshuse til salg i 9370 Hals. I den stemningsfulde havneby hou udbydes nemlig dette særdeles velholdte sommerhus hvis skønne beliggenhed giver.


Til Salg Osterstrand 20 Hals Fritidsbolig Pa 71 M Boligsiden

Fritidshus til salg Hals - Denne lyse og rummelige fritidsbolig er en veldisponeret lejlighed som du finder i det tidligere Koldkær Feriecenter der nu består af individuelle ejerlejligheder.

. Sommerhuse luksushuse og poolhuse ved Hals med prisgaranti. Find de bedste tilbud for hus hou hals. Lønstrup Sommerhus Til Salg Hjørring.

4 rum 55 m². Se fritidshusesommerhuse til salg i 9370 Hals salgspriser mm. Lange spadsereture langs vand og havn friske morgendukkerter ved stranden.

22 97 90 05 eller hyggeligt sommerhus i naturskønt sommerhusområde nær hals på vandsiden af strandvejen highlights i sommerhuset. Se alle sommerhuse til salg i Hals-9370. Mulighed for at bowle og leje cykler.

Hvis du klikker videre på siden accepterer du vores cookie-persondatapolitik. Find boliger til salg til en god pris. Huset er beliggende lige ud til Sjelborg Strand.

Find de bedste tilbud på Boliger i Hals. Se 232 boliger til salg til hou fra Kr310000. Vælg dit søgekriterie i menuen herunder.

Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over fritidsgrunde til salg i 9370 Hals. Huset er bygget i 2019. Se 29 boliger til salg til sommerhus hals fra Kr425000.

Brændeovn og du finder desuden vaskemaskine og opvaskemaskine i boligen. Bebyggelsens karakteristiske gule ejendomme ligger i allerforreste række til engområderne langs med bækken og lige på den anden side af den folder stranden ved Kattegat sig ud. Se boliger til salg i Danmark baseret på din søgning.

Sommerhus i Hals Nordjylland med plads til 5 voksne. Vælg dit søgekriterie i menuen herunder. Vi bruger cookies til at sikre dig en god brugeroplevelse huske dine indstillinger og indsamle statistik.

Sommerhus ved Hou Strand. Og vi indsamler og behandler de persondata som du afgiver ved at benytte siden. I gåafstand fra sommerhuset findes ligeledes Hals Golfklub hvor dagene kan nydes på de smukke fairways med udsigt til vandet.

Privat sommerhusudlejning af ferieboliger i Hals. Du kan også få et samlet overblik over alle sommerhuse til salg via kortvisning. Et hyggeligt feriehus kun 3 km fra Hals by med lystbådehavn restauranter kræmmermarked og særdeles gode indkøbsmuligheder.

Grunden er lukket mod øst og har en dejlig å løbende i baghaven. Super lækkert sommerhus på 130 m2 aktivitetsrum på 30 m2 med billard som er beliggende på en naturgrund med græsplæne som er omgivet af træer og buske. I 9370 Hals er der netop nu 99 sommerhuse til salg der matcher din søgning.

Huset er opført i 2009 i gode solide materialer og der er tænkt på både funktionalitet og. Fritidshus til salg Hals - Du har nu muligheden for at blive ejer af et yderst velholdt og moderne sommerhus på en helt fantastisk beliggenhed lige ned til den dejligste strand. I Hals er der netop nu 99 sommerhuse til salg der matcher din søgning.

På Danmarks største uafhængige boligside. Liebhaver sommerhus i Sjelborg. Velkommen til et velholdt sommerhus med alle de ting man drømmer om når man snakker om sommerhuse.

Du kan finde præcis det sommerhus der matcher dine ønsker og behov ved at sortere på for eksempel pris størrelse eller adresse. 1 til 1-fremvisning med tilmelding 5 jan. Til vand 200 9370 opvaskemaskine TV IDmh6839.

Sommerhus med havudsigt i Lønstrup sælges. På Strandvejen finder du et dejligt sommerhus på en stor lukket grund. Du kan finde præcis det sommerhus der matcher dine ønsker og behov ved at sortere på for eksempel pris størrelse eller adresse.

Her får du 2 soveværelser 1 stue og 1 udestue men du har. Thomas Winthers Vej - Hou - 9370 - Hals. Der er 1520 meter til nærmeste strand og 3200 meter til nærmeste indkøbsmuligheder.

4 m2 113 Borgsvej 12 m2 grund 1000 Med en af vestjyllands bedste beliggenheder sælges nu lækkert nyere sommerhus fra 2008 - bygget i træ mcementtagstenstag. Der er en hyggelig indretning med bla. Når du lejer denne feriebolig har du adgang til internet.

Lækker sommerhus huset er opf. Sommerhus ved Hou Strand Hou Strand sovepladser 4 soveværelser 2 m. Udforsk boligerne og få alle oplysninger om boligen inden du køber.

Fritidshus til salg hals. Lækkert nyere luksus sommerhus til salg i Hals - Merkurvej 9370. Tilmelding kan ske på tlf.

Sommerhuse til salg i Hals. Villa til salg på Mølholtvej 4 9370 Hals. Huset er til 6 personer som er fordelt på 3 soveværelser.

Se sommerhuse til leje ved Hals. Få det fulde overblik uanset hvilken type sommerhuse til salg du søger. Ved åbent hus åbent hus med tilmelding.

Se boligens billeder plantegning pris salgsopstilling og nabolag hos danbolig. Se resultaterne på en liste her. Sommerhuset er beliggende på vandsiden OG så er der KUN 800m altså blot 10 minutters gang til stranden.

80 Huse i Hals fra 260000 kr. 35 Huse i Hals fra 398000 kr. Find boliger til salg til en god pris i hals.

Der er opført Anneksopbevarring på 15 m2 i 2017 plads til 2 overnatende gæster 34 seng der er varmepumpeaircon. Her får du blandt meget andet en skøn havudsigt lige ved klitterne og masser af plads at boltre dig på.


Sommerhuse Til Salg I Hals Se Alle Fritidsboliger Til Salg Pa Boligsiden


Hyggeligt Sommerhus Beliggende Pa Vandsiden Saelges Billigt Sommerhus Hygge Salg


Mtw81dzwchegsm


Over Baekken 16 9370 Hals Ejendomme 160866 Nybolig Ejendomsmaegler


Flot Sommerhus Fra 2011 Sommerhus Salg


Alle Fritidshuse Sommerhuse Til Salg I 9370 Hals


Alle Fritidshuse Sommerhuse Til Salg I 9370 Hals


Til Salg Sommervej 2 Hou 9370 Hals


Praestebakken 1 8680 Ry Panoramaudsigt Over Knudso Ved Ry Kun 30 M Fra Dejlig Badestrand Ry Fritidshus Boligsalg Selvsalg Salg Sommerhus


Sommerhuse Til Salg I Hals Se Alle Fritidsboliger Til Salg Pa Boligsiden


Sommerhuse Til Salg Hou Sted Se Alle Fritidsboliger Til Salg Pa Boligsiden


Til Salg Strandvaenget 6 9370 Hals


Sonder Havsig 38 Hou 9370 Hals Ejendomme 160754 Nybolig Ejendomsmaegler


Coronakobte Sommerhuse Er Kommet Til Salg Igen Tv Midtvest


Hals 80 Huse I Hals Mitula Boliger


Strandhus Sommerhus Ha291 Hou Kattegat


Mtw81dzwchegsm


Hyggeligt Sommerhus I Naturskont Omrade Taet Pa Praesto Fjord Saelges Solsortvej 11 Bonsvig Str 4720 Praesto Fritidshus Fritidshus Somme Sommerhus Salg Hygge


Tidligere Salg Pa Torndalstrand 20


Skont Indflytningsklart Sommerhus Til Den Store Familie Smidstrup Sommerhus Stor Salg


Hyggeligt Sommerhus I Hals Til Salg


Til Salg Jupitervej 12 Gl Bisnap Hals Fritidsbolig Pa 65 M Boligsiden


Strandhus Sommerhus Ha116 Hals Kattegat


Mtw81dzwchegsm


Fritidshus Med Pejs 10 Min Korsel Fra Vesterlyng Badestrand Pejs Sommerhus Salg


C2v4osyudekhbm


Skont Sommerhus Imellem Hals Og Hou Naer Vand Og Skov Skov Vand Sommerhus


Boeslunde Vacation Rentals Homes Denmark Airbnb


Laerkelunden Kramnitse 4970 Rodby Luksussommerhuse Med Pool Til Salg


Til Salg Osterstrand 40 9370 Hals


Fjordbjerrevej 5 6960 Hvide Sande Dejligt Feriehus 3000 M2 Naturgrund Mellem Hav Og Fjord Hvidesande Fritidshus Boligsalg Selvsalg Haver Salg Hvid


Alle Fritidshuse Sommerhuse Til Salg I 9370 Hals

0 Response to "sommerhus hals til salg"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel