hvordan ta stikling av monstera

Slik kan du enkelt lage flere planter av din Monstera Adansonii Monstera Monkey Mask_____S O S I A L E M E D I E RInstag. Separer de nye skuddene og grav dem forsiktig opp.


Hvordan Ta Stikling Fra Monstera

När du tar sticklingar av Monstera ska du tänka på att kapa en grenklyka i toppen och se till att du får med en liten luftrot se min teckning ovan.

. Jeg ønsket å ta en stikling og det bladet som bøyer seg ut nede til venstre nærmest tagg meg om å få blitt omgjort til en flott plante. Velg en sunn og frodig plante som utgangspunkt. Det er ikke vanskelig å ta en stikling av en Monstera men i nå skal jeg lære deg hvordan man tar en stikling av den plantest ryktene og min erfaring sier er lettest å få til.

Hvordan lage avlegger av Monstera. Jeg er fortsatt veldig glad i denne stueplanten. Ställ sedan ner din monstera i en innerkruka och ställ den stora krukan på ett växtfat så att vattnet har någonstans att ta vägen när du vattnar.

Med tiden vil stilken få røtter som du kan plante i en ny potte. De to andre luftrøttene er også forholdsvis korte 3-4 cm. Det går an å ta stiklinger av nesten alle slags planter men noen egner seg bedre enn andre.

Slik tar du en stikling av Monstera Monsteras stilker vokser i små grupper som er samlet i ledd. Det går fint med en ung gren men har den litt størrelse og ikke minst en luftrot går det veldig fort. Dela monsteran När en monstera växer bildar den ofta spontana skott i krukan.

1 Finn en topp med to bladpar og klipp rett over det tredje eller fjerde bladparet. Klippe deretter bort den tapp som blir igjen på planten. Alt du trenger for å komme i gang er en morplante en saks en potte med jord eller et glass vann.

Hvordan ta stikling av monstera. Når røttene er lange nok kan du plante stiklingen i næringsrik jord. För att göra detta behöver man veta vad det innebär att LÄS MER Ta frön från palettblad.

Selve snittet der den er kappet av er etter å ha stått i vann i ca 15 uke blitt ganske brunt. Monstera delicosa vindusblad adams ribben kjært barn har mange navn. 2 Ta av de nederste bladene.

LÄS MER Monstera - skötselråd fakta och tips. Bruk en skarp saks til å klippe av en stilk. Plasser snittet rett under et bladfeste.

En stor og høy Monstera med enorme hullete blader er en Monstera som trives påpeker hun. 3 Sett i vann. Planter som vokser fort er også ofte de som roter seg fortest.

Mars 11 2018 mars 11 2018 Manuela. Monstera er en av de mest populære og trendy grønne plantene vi har. 28 mars 2021 20 februari 2021 av Gronriket.

En del i palettbladsintresset omfattas av att ta frön och korspollinera fram nya sorter. Knip eller klipp av en liten gren. Her har Belinda en kjekk liten oppskrift man kan følge.

Kutt av en gren fra Monsteraen din. Du kan også ta stiklinger fra dine egne favorittplanter. Klipp kvisten din ned slik at den har tre bladpar.

Den formerer seg så lett og raskt at du fort kan sitte med for mange. Denne rotes kjemperaskt og er bra å begynne med hvis du er nybegynner og trenger litt selvtillit på stiklingfronten. Sett stiklingen i en gjennomsiktig vase eller flaske med lunkent vann.

Sära försiktigt på de olika växtkropparna och gräv försiktigt upp dem. Stiklinger av praktspragle. Etter ca 2-6 uker vil stiklingen utvikle røtter.

Ta en stickling Hej Regina klippte jag av en lång stjälk från monsteran och ställde i en vas. Jeg er ikke gartner eller ekspert men denne metoden fungerte. Vindusblad Monstera Vindusblad er en fantastisk plante som har blitt svært populær de siste årene.

Slik formerer du Monstera via stikling. Hvis leddet har en begynnende luftrot kan du bruke dette til en ny stikling. Å klippe av en ny stamme er dessuten en måte å holde litt styr på moderplanten din for den kan jo fort strekke seg til alle kanter.

Slik lykkes du med Monstera. Stilken bør ha to eller flere bladpar og rekke langt på undersiden av det nederste bladet. Den er lettstelt og villig og nå har jeg også lært meg å lage avlegger av denne.

Läs mer om hur du delar en monstera här. Velg en stilk du vil ta utgangspunkt i. Plantera om i en ny kruka.

Praktspragle eller Coleus på latin er en superfin plante å begynne med. Jeg har nylig overtatt en V-stikling av Monstera variegata. For å ta en stikling skal du først lokalisere disse ledd.

En større potte gir bedre tilgang på vann og næring. De store dekorative bladene har. Luftroten behöver inte vara stor det kan vara en liten pigg som sticker ut.

Jeg fikk hjelp av mitt bonusbarn til å kutte av en stor stikling. Den har 3 små luftrøtter 2 nedenfor V-en og 1 kort 05-1 cm lang ovenfor V-en. På bare tre uker har du gått fra stikling til ny plante og det er superenkelt.

1 Ta stiklinger når planten får spontane skudd. Først og fremst bør du ta en titt på planten din. 2 Du kan også klippe av en stilk og sette den i en vase.

Monstera eller vindusblad er en lettstelt og robust grønn plante. Det bør være et par bladpar på den og jeg har også hørt at den lettere slår rot der en en gren deler seg og blir to eller der det er et sideskudd. Yngre skudd har lettere for å rotfeste seg enn eldre.

Følg stilken ned mot jorden til du kommer til utgangspunktet for 2-3 stilker. Men så var det nettopp det hvordan få en tropisk klatreplante til å trives i våre nordiske stuer. De store grønne og flikete bladene kjennetegner denne planten og har gitt den kallenavnet Adams ribben.

For å ta stikling av Monstera trenger du bare å bruke en saks eller kniv til å kutte av et blad under der hvor bladets stilk møter hovedstilken. Aller fortest går det vanligvis med planter som har luftrøtter for eksempel eføy og gullranke. Plantera med innerkruka Ett av alternativen är att ta en ytterkruka med hål i botten som du sedan täcker med ett lager av grus eller eventuellt krukskärvor.

Hvordan potte om monstera. Slik tar du stiklinger. Kutt altså rett under steder hvor bladene har en V-form se bildet under.

Ta stiklinger fra unge skudd som ennå ikke har fått skudd som blomstrer. Klipp av skuddet eller kutt med en kniv eller en blomstersaks. Denne meksikanske majesteten av en plante har hatt enorm suksess som potteplante fordi den er seiglivet nøysom og svært tilpasningsdyktig.

Klipp vekk de nederste bladene. Våren er en perfekt tid for å ta stiklinger. Slik tar du stiklinger av pelargonia.

Ta frön från palettblad. Plasser stiklingen lyst men ikke i direkte sollys. Kutt av en av plantens grener og fjern de nederste bladene.

Fra stikling til plante på 123.


Hvordan Formere Monstera Hageterapi


Tips Hvordan Ta Avlegger Av Monstera Theresepettersen


Hvordan Ta Stikling Fra Monstera


Pin Pa Planter


Hvordan Formere Monstera Hageterapi


Hvordan Ta Stikling Fra Monstera


Stickling Av Monstera Monkey Mask Youtube


Monstera Lykkes Med Planten Hage


Klipper Opp Hele Min Store Monstera Slik Tar Du Stikling Youtube


Tips Hvordan Ta Avlegger Av Monstera Theresepettersen


Tips Hvordan Ta Avlegger Av Monstera Theresepettersen


Hvordan Formere Monstera Hageterapi


Hvordan Ta Stikling Fra Monstera


Slik Lykkes Du Med Monstera


Lisho Nytt Familiemedlem


1


Hvordan Formere Monstera Hageterapi


Ta Stikling Av Philodendron White Princess Fra Stikling Til Stor Plante Youtube


Noen Tips For Stiklinger


Stikling Av Monstera Adansonii Monstera Monkey Mask Fra Klipp Til Planting I Jord Youtube


Hvordan Lage Avlegger Av Monstera Manuela Hardy


Fra Stikling Til Plante Pa 1 2 3


Hvordan Ta Stikling Av Monstera Forklarmeg Com


Fra Stikling Til Plante Pa 1 2 3


Ukens Gronne Tips Slik Lykkes Du Med Stiklinger


Tips Hvordan Ta Avlegger Av Monstera Theresepettersen


Stikling Av Monstera Adansonii Monstera Monkey Mask Fra Klipp Til Planting I Jord Youtube


Monstera Alt Du Skal Vite Om Den Populaere Planten Viivilla


Hvordan Lage Avlegger Av Monstera Manuela Hardy


Fra Stikling Til Plante Pa 1 2 3


Hvordan Ta Stikling Fra Monstera


Inspirasjon Min Oase

0 Response to "hvordan ta stikling av monstera"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel