De Slimste Mens

Dit jaar haalden presentator en jurylede. Tien weken lang goed voor veertig afleveringen gaat hij op zoek naar de opvolger van sportjournaliste.


Pin Op Cabaret

Ontvang dagelijks het nieuws heet van de naald via onze gratis nieuwsbrief.

De slimste mens. Morgen 2040 - Seizoen 18 Afl. De Slimste Mens ter Wereld vanaf morgen elke dag om 21u40 op Play4 en Goplay. De trailers van De slimste mens ter wereld Erik Van Looy en co.

5 - De Slimste Mens 17 Juli 2020 Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van enig jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. Hier en daar lees je wat geruchten dat Maarten van Rossem binnenkort wil stoppen met De Slimste Mens omdat hij de opnames te zwaar vindt worden omdat er meerdere afleveringen per dag op de rol staanHet blijft voorlopig bij deze geruchten. Met 34 zijn ze van Niels.

Sinds de tiende reeks in 2012 wordt het programma. Erik Van Looy gaat ook dit najaar opnieuw op zoek naar De Slimste Mens ter Wereld. De Slimste Mens ter Wereld is een televisiequiz met bekende Vlamingen waarvan tussen 2003 en 2011 negen reeksen zijn uitgezonden op EénDe eerste reeks duurde zeven weken waarvan zes weken voorronde en een finaleweek.

Vorige week trok hij zelf zijn ruigste gangsterkostuum aan maar nu stelt Erik Van Looy ook de kandidaten van het nieuwe seizoen van De slimste mens à la Tarantino voor. Erik Van Looy 59 trekt vanavond het 19de seizoen van De slimste mens ter wereld op gang. De acht daaropvolgende reeksen bestonden telkens uit zeven weken voorronde en een finaleweek.

Nemen ze even serieus als het spelprogramma zelf. In een spannende trailer waarin hij de godfather speelt laat. Hij gaat ook gewoon nog op toernee met zijn broer en zus in het chagrijnigste reisprogramma uit de geschiedenis.


Wie Wordt De Slimste Mens 2017 Mensen


Actrice Jennifer Heylen Quizt Straks Mee In De Slimste Mens Het Nieuwsblad In 2021 Actrice Mensen Influencer


In Opdracht Van Sky High Televisie Een Televisie Decor Geplaatst Voor De Opnamen Van Het Televisie Programma De Slimste Mens Wat In 20 Uitzendingen Dagelijks


Introductie Raoul Hedebouw In De Slimste Mens Ter Wereld 6 12 16 Mensen Wereld


De Slimste Mens Ter Wereld S10e01 Compilatie Youtube Mensen Wereld


Kim Clijsters Kevin Janssens En Sam Louwyck Openen De Slimste Mens Ter Wereld Tvvisie Kim Clijsters Mensen Wereld


Recensie De Slimste Mens Ter Wereld De Vertrouwde Kwaliteit Mensen Testbeeld Belgie


Boris Van Severen In De Slimste Mens Met Onze Roze Boyfriend Sweater Van Katrien Smets Repost Borisvanseveren De Manier Waar Diana Ross Roze Trui Sweater


Compilatie Seizoen 17 Het Beste Van Marc Marie Huijbregts De Slimste Mensen Seizoenen Youtube


Pin Op Schoonmaken


Compilatie Week 4 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Hilarisch Wereld Mensen


Pin Van Peter Muijshondt Op Bv In 2021 Mensen Wereld Youtube


De Slimste Mens Op Instagram De Grote Finale Wie O Wie Is De Slimste Mens Keesvanamstel Robhadders Ninaweijers Deslimst Talk Show Learning Scenes


Olga Leyers Evenaart Het Record Van 11 Deelnames Aan De Slimste Mens Ter Wereld Prachtige Vrouwen Vrouw Mensen


De Slimste In Deze Kennisquiz Met Een Knipoog Wordt Gezocht Naar De Slimste Mens Ter Wereld Speel Deze Leuke Quiz Zelf Tegen Je Eigen V Ipad Quiz Ipod Touch


De Slimste Mens Ter Wereld S10e21 Compilatie Youtube Mensen Youtube Film


Compilatie Week 9 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Youtube Youtube Mensen Wereld


Compilatie Week 10 Het Beste Van De Jury De Slimste Mens Ter Wereld Wereld Hilarisch Mensen


Pin Op Lachen

0 Response to "De Slimste Mens"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel